Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kun saat Palvelustelin...

  1. Soita meille joko Keski-Suomen tai Etelä-Karjalan toimipisteeseen.

  2. Sovitaan tapaaminen ja aloitetaan terapian toteutus kuntoutussuunnitelman mukaisesti.

  3. Me ohjaamme ja kerromme kaikissa mieltä askarruttavissa ja kuntoutukseen liittyvissä asioissa.

 

 

   Asiakaskokemuksia

            Kokemuksia.fi

               Hannu

               Konstin perhe

 

 

 

 

 

Saitko palvelusetelin?

ALOITETAAN YHDESSÄ 

Meidät on hyväksytty toimintaterapian palvelusetelipalveluiden tuottajaksi. Meillä on vahva kokemus kaikenikäisten asiakkaiden kuntoutuksesta.

Terapiakeskus Mentoris Oy tuottaa Keski-Suomen ja Etelä-Karjalan alueella palvelusetelillä hankittavaa toimintaterapiaa. Voit saada palvelusetelin toimintaterapiaan sairaanhoitopiiristä ja terveyskeskuksestaPalveluseteli on kunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakkaalle myöntämä sitoumus palvelutuottajan antaman palvelun kustannusten korvaamiseen. Päätöksen perusteella kunta maksaa palvelun käyttäjän yksityiseltä palvelujen tuottajalta hankkimat palvelut setelin arvoon asti. Lasten palvelusetelipalvelut ovat asiakkaalle maksuttomia. 

Palveluseteli asiakkaiden toimintaterapia toteutetaan hänelle laaditun kuntoutusuunnitelman mukaisesti joko vastaanotolla tai hänen omassa toimintaympäristössään. Palvelusetelipäätöksestä löydät palvelusetelin numeron ja varmenteen, jolla voit Palse.fi sivuilla nähdä setelin tiedot ja toteutuneet terapiat. 

 

Kun saat palvelusetelin toimintaterapiaan ota yhteyttä Terapiakeskus Mentorikseen. Me ohjaamme terapiaprosessin aloittamisessa ja muissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä. 

Keski-Suomi                    

Juha  Tuderus   050 340 0713 

 

Etelä-Karjala

Laura Pasanen   050 462 8252

laura.pasanen@mentoris.fi